SSX On Tour

Vel, da har jeg klart alle de 49 medalje-løpene i OT, jeg har som tidligere nevnt fått første plass og har kun 10 shreds og 15 kredsmanøver igjen. Til sammen har jeg 94%, det er mer enn jeg fikk i SSX 3 på 1 år!

Da blir spørsmålet: Er dette spillet for lett? Svaret kan være litt variert, når du har kommet langt i spillet blir det selvsagt vanskeligere, mye vanskeligere. Når jeg kom til Mesterproff syns jeg at det var vanskelig, når jeg kom til Legende forstod jeg betydningen av vanskelig. På kartet mitt er det 4 shreds og jeg må klare den øverste, Legende-shredet, for å få flere shreds. Sist gang jeg prøvde (Som faktisk er for kun 1 time siden) kom jeg inn på en god 2. plass...30 meter unna første. Det er klart du blir irritert når sånt hender...

Men da er det kanskje ikke så lett da? Kanskje jeg kommer til å bruke like lang tid? Kanskje jeg blir lei og legger spillet bort?
Ikke vet jeg, men jeg satser på å klare det.

On Tour

Enda en post om SSX OT, jeg har kommet lengre og er 68 % på vei

Jeg ligger på 1. plass på listen, mangler kun 5 medaljer, 18 bilder og cirka 20 shreds. Det var visst enda en rangering, nemlig Legende, som er den beste selvfølgelig. Har begynt å sakte, men sikkert prøve meg på race. Det går så det suser, ned bakkene og i mål.

Hvor langt har dere kommet?
Har dere spillet?
Forstår dere i det hele tatt hva jeg prater om?

Supert!

Det tok meg en god stund å venne meg til SSX On Tour etter suksessen SSX 3, Uber triksene er borte og har blitt erstattet med supre Monster-Trick. Ikke bli forvirret over uttrykket "Monster-Tricks", dette er altså det samme som vanlige uber triks i SSX 3. OT har selvsagt sine super triks også, nemmelig noe jeg bare kaller "Monster". Jeg tror jeg kom helt frem til proff-nivået før jeg fant ut hvordan Monster fungerte. Hvordan det fungerer? Vel, det er bare å eksperimentere med den høyre analogen, du finner det nok ut ;-)

Det er utrolig mange vanskelighetsgrader og rangeringer, du skal faktisk komme deg fra 200 til 1, for hvert hopp på rangeringen kommer du vanligvis ikke mer enn ett eller to hakk. Her kan dere se en liste over vanskelighetsgradene:

Nybegynner
Amatør
Fersking
Halvproff
Proff
Mesterproff

Jeg vet ikke enda om det er flere, jeg har bare hatt noen få dager med spillet, men jeg skal definitivt sjekke det ut. Rangeringen min? Tja, den er nummer 30.

Deprimert

I det siste har jeg flt meg ganske deprimert og uvanlig likegyldig. Jeg har ikke lyst til gjre noe som helst, og det er ikke mye som gir meg glede heller. For vre rlig, s plager dette meg sinnsykt. Drugs kommer ikke p tale. Om noen har noen gode rd (jeg har ftt hre: trening, men jeg har ikke motivasjonen til det pga depresjonen), s hadde det vrt supert. =)

SSX rekorder...

Sikkert ikke så interresant for dere, men jeg poster det likevel, her er mine rekorder:

Crows Nest
- 240,148

The Junction
- 1,635,762

Style Mile
- 1,155,015 (Ny)

R & B
- 1,239,244 (Ny)

Happiness Jam
- 412,835 (Ny)


Alt ovenfor er platinum

Vann

Fysen p noe stt? Det er faktisk et tegn p at du er litt dehydrert! Drikk et glass vann - kanskje det hjelper ;]

Drikker du mye vann? Et glass om dagen? To? Ingen? Pfft. Samme det - du burde drikke minst 5 (mer om du trener). Kanskje du heller vil ta et glass brus? Det gjr deg bare trstere.

Prv drikke vann istedenfor kaffe/brus/alkohol i strre mengder/annen usunn drikk i en 30-dagers periode.
Om du ikke merker forbedringer eller fler deg kvikkere enn tidligere normalt er det helt greit at du gr tilbake til den forrige drikkevanen din.

Vann er sunt - og godt! Mesteparten av deg bestr av vann, og du m fylle p litt av og til. Sportsdrikker har vist seg vre usunne og ellers upraktiske. Vann er gratis. Du mister mye vann ved svetting/urinering hver dag. Ta deg et glass vann n! Start p en god vane!

Prv holde deg til vann i 30 dager. Du vil ha godt av det =)

To dager igjen til SSX On Tour...

Det er nå kun 2 dager igjen...
Vet ikke om jeg kan klare å slå spillet på så kort tid, men kanskje jeg ikke kjøper det med en gang?
Har hvertfall tenkt å prøve.
Ønsk meg lykke til :)


SSX 3, again...

Da er det på tide med litt resultater fra freestyle banene:

Mine rekorder:

The Junction: 1.500 000
Schizoprenia: 930 000
Perpendicolus: 920 000
Kick Doubt: 720 000
Much 2 Much: 250 000

Poster flere neste gang jeg har fått nye rekorder

SSX...

Har igjen forgjeves prøvd å klare 100 % på SSX3, noe som er sykt vanskelig. Har satt meg et mål: 20 oktober, SSX On Tour...SSX3 vil bli lagt bort i samlingen over spill jeg egentlig skulle fullføre...dette skall ikke skje igjen. Har kun 9 % igjen nå...Har fått gull i alle banene, Kick Doubt var vanskeligst.
Trenger å få tak i alle "collectibles", som jeg liker å bare kalle snøfnugg.

Big challenges er også et problem, særlig på Metro City, har kun en igjen der...Men der er vanskelig....

Dere lurer kanskje på hvorfor jeg poster noe så usaklig??
Vel...Grunnen er at det er noe som kommer til å ta opp mye tid fremover, derfor er det viktig.

Vil gjerne ha kommentarer fra både folk som har spilt spillet, og de som bare har lyst til å spille, trenger tips eller bare vil legge igjen en hyggelig melding (^^,)

SSX On Tour

SSX on tour kommer snart, raskere og villere enn noen gang, eller?

20 Oktober kommer det nyeste leddet i SSX, nemmelig On Tour, noe som ligner mistenkelig mye på det forrige...Bortsett fra noen nye småting.

Du kan endre ditt utseende slik du vil, i tilegg til de forhåndsskapte personene. Bra ting, eller betyr det at det vil bli dårligere grafikk??
Er fjeset laget fra før, som i de tidligere, vil det selvsagt se bedre ut, mer ekte, nå er vi imidlertid lengre fremme i tid...Vil det se bedre ut, kanskje??

Nå kan du stå på ski, noe som høres morsomt ut. Du kan selvsagt også kjøre på snowboard som alltid.

Rykter om at Mario vil dukke opp er også ute...

SSX on tour