Døden ... Bør den fryktes?

Spørsmålet alle som leser dette sikkert har spurt seg:

  -Er det et liv etter døden?

  Du trenger ikke å være en kristen ekstremist eller en hardkokt ateist for undre over døden. For å kunne beskrive hvordan det er, så må man jo først gå igjennom det, og da er det jo ingen vei tilbake. Det ville uansett ikke bare være fryd og gammen, da kroppen din råtner etter kun uker (dager?).
  Kanskje du blir gjenfødt da? Siden det ikke er noe bruk for den gamle kroppen din lengre. Du blir tildelt en ny kropp og et nytt liv. NÅ er vel alt bare flott? Men om det skulle vært sånn det foregikk, så har du jo ikke noe minne fra det forrige livet ditt - det er som om det aldri var. Kanskje du bare beholder "sjelen" din, men alle "sansedata" (ja, jeg fant opp det ordet selv. Akkurat nå. Can you blame me?) forsvinner, så dette blir nok en herlig rundtur? Når jeg sier sansedata, så mener jeg altså: sansene du bruker for å gi verdenen - som ellers kan bli tolket fritt - et solid mentalt bilde. Ja, mentalt. Det er alt jeg betrakter verden som: mental.

  Kanskje man kan utvikle "sjelen" sin i denne verdenen? Kanskje man kan bruke andre evner enn "sanseevnene" - evner som man kan benytte i et liv etter livet i denne fysiske dimensjonen? Dette kunne forklare visse metafysiske evner som enkelte mennesker er født med. Det skal også være mulig å utvikle disse evnene for hvert enkelt individ på kloden, faktisk.
  Så kanskje man kommuniserer med telepati? Man former miljøet rundt seg med psi, og benytter seg av flere evner til å reise gjennom forskjellige dimensjoner? Kunne det vært noe?

  Kanskje dette enkle livet vi lever nå bare er et spill - vi bare trener oss opp til den virkelige verden. Akkurat som små barn leker at de jobber og er voksne, så bare "leker" vi med livet nå?
  Er det mulig at vi blir gjenfødte som nye individ for hvert liv vi fornekter - eller ikke er klar over i det hele - våre evner? Vi får kanskje ikke krysse over til neste plan før vi er opplærte?
---

  Er det mange som har hørt om: Lucid Dreaming (klare drømmer), Out of Body Experiences (ut av kroppen), Astral Projection (astral projeksjon), Soul Traveling (sjelereising) e.l? Er dette kun avanserte utgaver av livet der vi skal øve inn evner som er vitale for et liv på et høyere plan?


Hva er livet?
Hva skjer etter livet?
Vil livet noen gang ta slutt?

Kommentarer:
Postet av: Elisabeth

Hei andreas, jeg har egentlig ikke tenkt å kommentere bloggen din, men din kommentar på bloggen min, sorry ;)Jeg har også lurt på om sex pistols er der, men det virker litt søkt? kanskje. Hvor finner du Iron Maiden? Jeg har Led Zepplelin i min "liste" i alle fall, så jeg bestemmer at den er rett!

31.10.2006 @ 20:36
URL: http://elisabeth.abcblogg.no
Postet av: Elisabeth

og forresten politi, hvor?

31.10.2006 @ 20:52
URL: http://elisabeth.abcblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/2542497